Arama
Arama Sonuçları
Çetmi Köy Yaşam Merkezi'nde muhteşem sergi!
Taşköprü Halk Eğitim Merkezi'ne bağlı Çetmi Köyü – Köy Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirilen yıl sonu sergisi büyük ilgi gördü.
Şehidimiz ile babası aynı tarihte vefat etti
Kastamonu’nun Taşköprü İlçesi’nden şehidimiz Adem Akman'ın babası, Cemil Akman, Taşköprü ilçesinin Tekke mahallesindeki evinde vefat etti. Şehit babası olan Cemil Akman, oğlu Adem Akman'ın şehadetinin yıldönümünde hayatını kaybetti.  Adem Akman, 20 Nisan 1993 tarihinde şehit düşmüştü. Baba Cemil Akman ise 20 Nisan 2024 tarihinde hakkın rahmetine kavuştu.
Taşköprü’de yeni dönem resmen başladı!
31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Taşköprü Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Arslan, gerçekleşen devir teslim törenin ardından 3. kez Taşköprü Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu.
Cumhur İttifakı'nın ilçe başkanları arasında aday krizi
MHP Taşköprü İlçe Başkanı Rıdvan Uçar ile AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Hüseyin Erol arasında aday krizi yaşandı.
AK Partili Erol'dan Çatal'a tepki; "Yapılan suçlama yanlışın üzerini kapatma çabasıdır"
AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Hüseyin Erol , Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal'ın torpil iddialarına verdiği yanıtta kendisine yönelik yaptığı eleştirilere tepki gösterdi. Taşköprü İlçe Başkanı Erol açıklamasında; "Bu şekilde yapılan suçlama yanlışın üzerini kapatma çabasından başka bir şey değildir. Tekrar söylüyorum bu alımlarda hiç bir bilgimiz yoktur. Yapılan açıklama karalama siyaseti yapmak için yapılmamıştır" dedi.
Çatal’dan Erbilgin’e: ‘Kirli siyasetini git memleketinde yap’
"Benim Kastamonumda kirli siyaset yapma. Kastamonulu hemşehrilerimi birbirlerine düşürme."
Siyasiler Taşköprü'de boy gösterdi
7. Geleneksel Trab ve Tek Kurşun Atış müsabakaları bu yıl da Kastamonu Taşköprü ilçesinde büyük bir coşkuyla gerçekleşti.
Taşköprü’de büyük buluşma
Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, ilçelerin yöneticileri tarafından makamında ziyaret edildi.
Başkan Uçar’ın acı günü
Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar’ın kayınbabası Ali Yıldırım son yolculuğuna uğurlandı.
"Taşköprü'de %67'nin üzerine çıkmayı planlıyoruz"
AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Hüseyin Erol 2'nci tur seçimlerine yönelik değerlendirme yaptı.
AK Partili Arslan, mesaide
AK Parti Kastamonu Milletvekili aday adayları Hüseyin Arslan ve Recep Biçer Taşköprü İlçemizde Cuma günleri kurulan halk pazarını ziyaret ederek vatandaşlarla ve esnaflarla sohbet edip hayırlı kazançlar diledi.
Taşköprü'den deprem bölgesine hareket ettiler
Taşköprü Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü arama kurtarma personeli deprem bölgesine hareket etti.
Maden işçisi kalbine yenildi
Hanönü ilçesinde, işe gitmek için aracıya evinden ayrılan bakır madeni işçisi, aracında ölü bulundu. İlçede faaliyet gösteren bakır madeni işletmesinde çalışan Hüseyin Erol (45), kendi aracı ile işe gitmek için yola çıktı.
Taşköprü’de muhtarlar günü kutlandı
19 Ekim Muhtarlar Günü Taşköprü'de düzenlenen programla kutlandı. Cumhuriyet Meydanında Taşköprü Muhtarlar Derneği yönetim kurulu üyeleri tarafından, Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Büstüne çelenk bırakıldı.
‘Hiçbir talebim ve beklentim olmadı’
MHP'li Belediye Meclis Üyesi Yaşar Kartal’ın Taşköprü ilçe girişindeki parka isminin verilmesini önerdiği İçişleri ve Devlet eski Bakın Murat Başesgioğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ortaya çıkan polemik nedeniyle rahatsız olduğunu kaydederek, isim değişikliği talebi konusunda hiçbir bilgisi, talebi ve beklentisi olmadığını vurguladı.
“AK Parti bu değişikliğe müsaade etmeyecek”
AK Parti Belediye Meclis üyeleri MHP’li Meclis Üyesi Yaşar Kartal’ın Belediye Meclisine sunmuş olduğu Taşköprü ilçesindeki bazı merkezlerin, parkların ve yolların isimlerinin değiştirilmesine yönelik önergesine ret oyu vereceğini açıkladı.
Taşköprü'de "Adım Adım Anlatma" toplantısı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla ‘Adım adım 2023; İlçe ilçe anlatma ve aydınlatma’ toplantıları kapsamında Taşköprü ilçesinde program düzenlendi.
AK Partili başkanlar bu ay Taşköprü’de buluştu
Kastamonu genelindeki AK Partili ilçe belediye başkanlarını her ay düzenli olarak bir araya getiren ‘başkanlar buluşması’, bu ay Taşköprü eski Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’ın ev sahipliğinde düzenlendi.
İnşaat çalışmaları başlayacak
Taşköprü ilçesinde 2 bin 600 dönüm arazinin sulanmasını sağlayacak Taşköprü Hızar Göleti'nde çalışmaların kısa süre sonra başlayacağı belirtildi.
Taşköprü muhtraını ebediyete uğurladı
Önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Kirazcık Köyü Muhtarı Şinasi Baltacıoğlu bugün Merkez Taş Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Trap atışlarına büyük ilgi
Taşköprü Avcılar, Atıcılar ve Olta Balıkçıları Derneği tarafından organize edilen 6’ncı Geleneksel Trap ve Tek Kurşun Atış Müsabakaları, ilçenin Ağcikişi Mahallesi Kabayazı mevkiinde yapıldı.
8 köye ulaşım kapalı
Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sebebiyle iki farklı yolun yıkılması neticesinde 8 köye ulaşım kapandı.
Taşköprü'de robotik kodlama sınıfı açıldı
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde teknoloji ve eğitim anlamında bir ilk gerçekleştirilerek robotik kodlama sınıfı açıldı.
Milletvekili Çelik Taşköprü’de iftar programına katıldı
AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik bu gün Taşköprü Ziraat Odası Başkanlığının düzenlediği iftar programına katıldı.
Taşköprü’de 1000 fidan toprakla buluştu
Taşköprü ilçesinde Dünya Ormancılık Günü ve Haftası nedeniyle, ilçeye bağlı Çördük köyü Karaçalılık mevkiinde öğrencilerin ve ilçe protokolünün katılımıyla fidanlar toprakla buluştu.
Taşköprü'ye tomografi cihazı
Taşköprü Devlet Hastanesi, Bilgisayarlı Tomografi Cihazı'na kavuştu.Türkiye genelinde 49 adet alınan cihazdan bir tanesi de Taşköprülü vatandaşların hizmetine sunulacak.
Ünlü, Taşköprü Pazarı’nda hem dinledi, hem anlattı
AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, geçtiğimiz Cuma günü Taşköprü ilçesini ziyaret etti.